Servicii

servicii algabeth

Pentru a putea oferi servicii deosebite clientilor nostri, alaturi de furnizarea de pietre naturale, ne-am dezvoltat in doua directii principale:

  • prelucrare marmura si granit in toate formatele
  • punerea in opera a materialului furnizat impreuna cu solutii estetice si tehnice.

Am investit in tehnologie si specialisti si suntem preocupati continuu de imbunatatirea acestor servicii.

Servicii speciale pentru constructori, arhitecti si antreprenori

Santierul este locul in care ne intalnim impreuna cu dumnevoastra, constructori, arhitecti si antreprenori. Pana la momentul in care beneficiarul va pasi si va primi constructia la cheie este un drum lung. Pentru ca acest drum sa fie o experienta profesionala plina de satisfactie, va invitam sa cunoasteti modalitatea noastra de a privi relatia dintre furnizorul de piatra naturala si constructor, arhitect, antreprenor si veti avea o surpriza placuta cand veti constata ca exista un pachet de servicii, produse, preturi special concepute.

Consultanta

Fiecare client este unic si de aceea solutiile pe care le oferim sunt mereu imbunatite si adaptate in functie de criteriile clientilor.

Vanzari

Construim parteneriate cu clientii nostrii pentru ca impreuna putem explora, imbunatati si finaliza cu success cele mai dificile proiecte.

Montaj, proiectare, prelucrare, intretinere

Pachetul de servicii pe care il oferim ofera posibilitatea unei oferte integrate si intelegerea relatiilor dintre toate componenetele unui proiect: oameni, materiale si servicii.

Comments are closed.