Un ansamblu rezidential de lux

Recent construite, cu finisaje de calitate, cu toate facilitatile necesare unui trai civilizat, ansamblurile rezidentiale noi, fie ca se afla in Bucuresti sau in alte orase din tara, sunt numite de lux. Dar acest gen de cladiri ofera de fapt avantajele unei vieti de calitate, lucru care ar trebui sa fie nu doar de lux, ci firesc in lumea moderna, pentru orice persoana. Blocurile de altadata, cu arhitectura lor cenusie, liniara, nepractica, cu finisaje uzate si placari cazute, cu disputele vesnice intre vecini pe tema reparatiilor pe scara blocurilor si lipsa locurilor de parcare, toate acestea ar trebui uitate.

Noi credem ca a deveni stapanul sau chiriasul unui apartament la cheie intr-un ansamblu rezidential modern nu ar trebui sa fie doar un vis, ci o realitate pentru toti cei care vor sa traiasca conform standardelor moderne de viata, in siguranta si confortabil. De asemenea, credem in dezvoltatorii care aleg sa faca astfel de lucrari si isi privesc investitia in perspectiva, deoarece ei vor castiga pe temrne lung, tocmai fiind atenti la lucrari si alegand materialele de calitate. Aceasta pentru ca, pe de o parte, nu exista client care sa nu perceapa calitatea investitiei si sa nu inteleaga ca banii sai sunt corect investiti in tot ceea ce este mai bun pentru familia sa. Iar fidelitatea se castiga prin oferte de calitate: nici o alta reteta nu este valabila pentru a convinge clientii pe termen lung. Iar apartamentele chiar sunt o investitie de durata!

Ansamblu rezidential 2 Ansamblu rezidential 3 Ansamblu rezidential 4 Ansamblu rezidential 6

Ansamblu rezidential 7 Ansamblu rezidential 8 Ansamblu rezidential 9

Pe de alta parte, este vorba si de administrarea inteligenta a unui buget, pe care o ofera tocmai utilizarea unor materialele de calitate, precum piatra naturala folosita la finisaje. Recunoscuta pentru durabilitatea, rezistenta si estetica ei, daca e corect montata, aceasta nu va trebui inlocuita nici dupa zeci si zeci de ani, ramanand la fel de frumoasa de-a lungul timpului.

Ansamblul rezidential pe care vi-l prezentam astazi este o dovada a calitatii si una dintre cele mai recente lucrari de acest gen din portofoliul Algabeth. Un ansamblu rezidential cu o arhitectura atat eleganta, cat si practica, cu finisaje moderne, care beneficiaza de toate facilitatile, inclusiv de lifturi moderne, de servicii de paza si salubritate puse la punct, de locuri de parcare la subsol si de un spatiu verde decorat cu un modern ansamblu sculptural. Cca 1.200 de metri patrati de piatra naturala (marmura si travertin) au fost folosite de dezvoltator, placarile facandu-se cu rigoare si temeinic, pe parcursul a sase luni.

Cu o duritate valoroasa, recunoscuta de catre constructori, travertinul folosit la pereti, pe verticala, asigura atat rezistenta placarii la praf (este chituit si lustruit), cat si la umiditate. S-a folosit travertin Cross Cut (format 60 x 30 x 2 cm), o culoare eleganta si in acelasi timp placuta privirii, aleasa in armonie cu culorile pardoselilor. Acestea din urma sunt placate cu marmura, usor de curatat si pastrat, care reproduce modele simple, regulate, cu un impact vizual echilibrat si luminos: in interiorul modelului s-a folosit marmura Alexander, bordura de la model este Cristal White, in timp ce materialul predominant este Olympus White.

Exteriorul cladirii este si el de impact, la fel de elegant si luminos, nu doar datorita structurii, ci si gratie utilizarii aceluiasi tip de marmura, Alexander. Placi cu formatul liber x 30 x 2 cm, lustruite, imbraca zidurile verticale, dar creeaza o unitate vizuala si prin utilizarea la poarta din fier forjat si la monumentul din interiorul spatiului verde.

Comments are closed.