Trei modele de onix pentru un bar așa cum îți dorești

Onixul este una dintre cele mai potrivite pietre naturale pentru construcția unui bar, deoarece este printre puținele cu transluciditate crescută, ceea ce permite iluminarea barului. În articolul de astăzi, îți prezentăm patru opțiuni pe care le ai pentru a construi barul la care ai visat dintotdeauna.

Onix Red

Onix Red provine din carierele de piatră din Iran. Acesta tip de onix are fundalul roșu intens ce este accentuat de venatura transversală și subțire.

Onix Orange

Onix Orange este o piatră naturală formată dintr-o combinație de portocaliu și bej, recomandată atât pentru interior, cât și pentru exterior. Alege această piatră naturală pentru a oferi proiectelor tale o notă discretă de eleganță.

Onix Green

Onix Green provine din carierele de piatră din Iran. Acesta este un material de un verde intens, capabil să creeze modele și umbre fascinante, mai ales dacă lastrele sunt instalate în oglindă. Onixul Green este ideal pentru casele care adoptă un design modern.

Onix Mielle

Onix Mielle provine din carierele de piatră din Iran. Acesta este un onix cristalin, cu fundal bej și dungi închise la culoare, ce traversează lastra pentru a crea modele geometrice aparte. Onix Mielle este potrivit pentru un design minimalist.

Toate modelele prezentate mai sus sunt disponibile pe www.stona.ro.

Comments are closed.