Travertin – unul dintre cele mai bune materiale pentru exterior

Folosit la construcția coloanelor Bazilicii Sfântul Petru din Roma, travertinul a devenit rapid unul dintre cele mai cunoscute materialele de construcție. Acest material se folosește, în special, la placarea fațadelor, pereților interiori și a pardoselilor. De asemenea, mai este folosit pentru crearea blaturilor de bucătărie sau de baie.

Astăzi, travertinul este una dintre cele mai bune opțiuni pentru placarea pardoselii, fiind în egală măsură apreciat atât pentru proprietățile sale, cât și pentru aspectul său estetic.

Folosirea Travertinului afara (2)

Folosirea Travertinului afara (3)

Travertin pentru exterior sau interior?

Pavelele și dalele de travertin se folosesc, la fel de des, atât în interior, cât și în exterior. Avantajul, atunci când este folosit la interior, pe lângă rezistența îndelungată, este reprezentat de faptul că travertinul este ușor de întreținut și creează un ambient elegant cu totul și cu totul special.

Pentru și mai multă rezistență, recomandarea noastră este ca plăcile de travertin să fie instalate folosind mortar flexibil. Mai multe detalii și idei despre cum poți folosi travertinul pentru amenajarea casei tale, vei găsi urmărind în continuare blogul nostru.

Redacția Algabeth îți urează o săptămână frumoasă!

Folosirea Travertinului afara (4)

Comments are closed.