Termeni si conditii

Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare

Accesul si utilizarea site-ului algabeth.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

Website-ul algabeth.ro

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informatii pe website. Algabeth.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. Algabeth.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.

Folosirea acestui website

Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare. Pentru ca algabeth.ro sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:
– website-ul se va utiliza doar in interes personal si non-comercial.
– nu se va copia sau distribui nici o informatie (text, poze, video, sau orice alt material) fara a obtine in prealabil acordul scris de la administratorul website-ului.
– nu veti modifica sau degrada nici o parte din acest website, in afara de partile unde aveti legal si prestabilit acces.
– nu veti publica pe acest website informatii care pot induce in eroare corectitudinea datelor (text, materiale video, poze, etc).
– veti respecta termenii si conditiile impuse de acest website.

Drepturile proprietatii intelectuale

Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica algabeth.ro . Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial.
Algabeth.ro isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.

Limitarea raspunderii

Algabeth.ro nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

Acceptarea termenilor si conditiilor 

Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

Politica de confidentialitate

Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale; algabeth.ro nu va folosi aceste informatii decat in scop personal; nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.

Prelucrare date cu caracter personal

Algabeth Com S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 30599.

Comments are closed.