Terasă amenajată cu calcar

În mai puțin de câteva săptămâni, toamna își va intra în drepturi. Frunzele copacilor vor începe să cadă, străzile vor purta din nou covorul galben, vântul își va face și el apariția, iar clopoțeii școlilor vor începe să sune. Poate pe unii toamna îi face nostalgici, poate unii sunt sătui de micile ploi, dar trebuie să vă spunem un secret. Când vine vorba de stat afară, toamna este cel puțin la fel de frumoasă ca primăvara. În cazul în care deții o terasă, mai cu seamă dacă este și acoperită, ei bine, serile răcoroase de toamnă vor fi cu totul și cu totul speciale.

Dacă nu deții încă o terasă, dar vrei să îți construiești una, ei bine încă mai ai destul timp la dispoziție. Odată ce ai terminat proiectul făcut alături de un designer de exterior, restul e floarela ureche, mai ales când lucrezi cu un partener de încredere. Astăzi, ne vom îndrepta atenția spre piatra naturală numită calcar, una dintre cele mai utilizate pietre naturale pentru terasele în aer liber, și îți vom prezenta șapte aspecte pe care trebuie să le știi dacă pănuiești amenajarea și decorarea unei terase cu calcar.

1. Durabilitatea și duritatea sunt două dintre cele mai cunoscute proprietăți ale pietrei naturale de calcar, ceea ce o transformă într-un excelent un material pentru pavajul exterior.

2. Aceasta piatră naturală este mai ieftină față de alte alte materiale folosite la exterior. Costul de întreținere și conservare este, de asemenea, la prețuri accesibile.

3. Amenajarea unei terase cu acest material este bine să fie făcută de către o echipă specializată pentru a pune în valoare calităţile calcarului.

4. Grosimea și dimensiunea materialului trebuie alese și utilizate în proporțiile corecte în funcție de tipul construcției.

5. Este esențial să selectezi tipul de calcar în funcție de condițiile meteorologice ale zonei în care locuiești. Culoarea mai deschisă a calcarului este perfectă pentru zonele cu climă caldă și temperată, deoarece acesta absoarbe mai puțină căldură, iar culorile întunecate sunt de preferate în zone cu climat mai rece.

Terasă amenajată cu calcar foto 1

 

Pentru informații mai multe și mai specifice, poți apela la unul dintre consultanții noștri, la numărul de telefon 0244 381 119 sau la adresa de email: info@algabeth.ro. De asemenea, citește săptămână blogul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi tendințe în materie de design și construcții, care implică utilizarea pietrei naturale.

Comments are closed.