Redecoreaza bucataria cu tonurile calde ale granitului

Există un număr mare de lucruri pe care trebuie să le iei în considerare atunci când vrei să te decizi asupra unui tip de piatră naturală pe care să-l folosești în bucătărie. Unul dintre cei mai importanți factori pe care trebuie să-l iei în calcul și de care trebuie să ții cont îl reprezintă culoarea și totodată tonurile bucătăriei. Dacă ești în căutarea unei atmosfere relaxante și cozy, cea mai bună soluție pentru a obține efectul pe care îl cauți este granitul.

Redecoreaza bucataria cu tonurile calde ale granitului

Granitul poate fi găsit în diferite culori, atât în tonuri calde, precum galben sau roșu, cât și în tonuri reci precum albastru, violet sau verde. Pentru a obține un ton cât mai cald și o atmosferă caldă și fericită, poți îmbina granitul auriu cu mobilierul de culoarea maro și cu câteva candelabre.

Pe lângă aportul estetic, tonurile calde contribuie substanțial și la starea noastră de spirit, iar cum bucătăria este, de cele mai multe ori, camera în care petreci cea mai mare parte din zi, ei bine, e important să îți transmită o stare pozitivă și optimistă.

Culori precum bej sau ciocolatiu deschis vor schimba complet aspectul bucătăriei tale, dar și starea de spirit pe care ți-o oferă. Bineînțeles, în bine. Dacă vrei să te mai joci puțin cu nuanțele, poți adăuga câteva elemente colorate, mobilier sau accesorii, pentru a nu întuneca prea rău camera.

Te așteptăm pe www.stona.ro pentru a descoperi toate tonurile granitului. Pentru mai multă inspirație, citește în continuare blogul nostru. Echipa Stona îți urează săptămână ușoară și mult spor la lucru.

Comments are closed.