Podele din piatra naturala, design modern si frumos

Alegerea podelei potrivite pentru casa dumneavoastră poate deveni o sarcină uriașă datorită numărului de opțiuni disponibile în zilele noastre.

Puteți alege dintr-un număr mare de opțiuni de amenajare, dar alegerea podelei din piatră naturală în schimbul celei artificiale este întotdeauna mai bine-venită datorită multor beneficii pe care acest tip de material le are (varietate, durabilitate, unicitate şi altele).

Opțiuni podele din piatră naturală

Când alegeţi piatra naturală potrivită, pare că lista de materiale nu se mai termina, sunt uneori prea multe opţiuni. Însă dacă doriţi să daţi podelei dumneavoastră un design natural şi unic puteţi alege una dintre variantele:

Travertin

Travertinul este unul dintre cele mai populare materiale folosite în zilele noastre pentru podele.

Este durabil și adaugă dimensiune și caracter oricărei camere în care este utilizat. Este cel mai adesea găsit în variantele de bej sau culoarea fildeșului, este uşor de întreţinut şi se menţine foarte bine în timp.

Travertin

Calcar și marmură

În cazul în care doriți să adăugați eleganță, distincţie și elemente moderne încăperilor dumneavoastră, atunci este recomandat să folosim calcar sau marmură.

Disponibile într-un număr de culori de la gri la bej și alb, acestea au modele granulare și pistruiate distinctive, adăugând eleganță şi lux instantaneu oricărei încăperi.

Calcar și marmură

Comments are closed.