Patru motive să folosești ardezie în casa ta

 

Ardezia este un tip de gresie argiloasă, care se poate desface ușor în foi subțiri. Cunoscută în special pentru proprietatea sa non-poroasă, aceasta a devenit în scurt timp unul dintre materialele de construcție preferate ale arhitecților de pretutindeni. Ardezia se poate folosi atât în exterior, fiind printre puținele pietre naturale care este folosită în construcția acoperișurilor, dar și în interior pentru blaturi de bucătărie, deoarece este foarte ușor de curățat și întreținut. În cotinuare, îți vom prezenta patru motive pentru care e bine să alegi aredezie în casa ta, în special când vine vorba de interior.

Proprietăţi termice bune

Dacă te gândești să investești într-o cadă sau chiuvetă din ardezie, te asigurăm că vei fi uimit de proprietățile sale şi de rezistența la apă. Materialul păstrează pentru mult timp temperatura caldă a apei. În cazul blatului de bucătarie, ardezia perimite plasarea ustensilelor fierbinti pe acesta fără să provoace daune, așa cum se întâmplă, uneori, în cazul materialelor mai puțin calitative.

Folosirea ardeziei in casa ta, beneficii (3)
 
În cazul blatului de bucătărie, ardezia permite plasarea ustensilelor fierbinţi pe suprafaţa lui fără grijă cu privire la posibile daune.

Un mediu sănătos în bucătăria ta

Ardezia este un material non-poros, ccea ce înseamnă că este un mediu care nu permite dezvoltarea și înmulțirea bacteriilor. Acest material îți va asigura un mediu sănătos ție si familiei tale, atunci când gătiți sau luați cina împreună. Nu trebuie să mai cheltui bani în plus pentru achiziționarea săpunurilor antibacteriene pentru curățarea blatului. O cârpă umedă este suficientă pentru ca baltul de ardezie sa arate ca nou.

Folosirea ardeziei in casa ta, beneficii (2)

 

Adaugă valoare estetică interiorului casei tale

În cazul în care utilizezi ardezie pentru decorarea casei, este bine să știi că nu există două plăci din acest material care să fie identice. Fiecare placă este unică în felul său. Dacă te pregătești să folosești ardezie în bucătăria ta, pregătește-te să faci față și la valului de complimente venit din partea prietenilor, pentru stilul unic pe care l-ai ales.

Ușor de întreținut

Există multe situații în care poți zgâria blatul din bucătărie sau cada din baie, din neatenție. În cazul ardeziei, nu este nevoie să îți faci griji cu privire la daune, deoarece pot fi reparate cu ușurință, cu un efort minim și costuri reduse.

Pentru mai multe informații despre acest material de construcție, te-așteptăm pe site-ul nostru sau, și mai simplu, direct în showroom.

 

 

Comments are closed.