Noul Catalog de Produse si Servicii Algabeth Com S.R.L.

Algabeth Com S.R.L. vine cu un nou catalog profesional, destinat colaboratorilor sai, arhitectilor si constructorilor din toate domeniile, dar si tuturor celor care sunt preocupati de arta amenajarii si decorarii spatiilor interioare si exterioare, materiale si finisaje.

Impartit pe doua sectiuni mari, si anume „Aplicatii„, respectiv „Materiale„, catalogul Algabeth este usor de lecturat si ofera informatii variate. In paginile lui veti regasi atat recomandari si ilustratii cu aplicatiile pietrei naturale, cat si articole despre cateva dintre lucrarile in care Algabeth Com S.R.L. s-a implicat in ultimii ani.

flyer algabeth 1 flyer algabeth 2 catalog algabeth

Veti descoperi avantajele si versatilitatea pietrei naturale, cele mai variate tipuri de acoperiri sau detalii constructive interesante. De la bai si bucatarii din mediul rezidential, la spatii comerciale si piete publice, Algabeth a avut o serie de proiecte, culminand cu implicarea in lucrarile de reabilitare a cetatii Alba Carolina. Doar o mica parte dintre acestea sunt prezentate in acest catalog, insa va vor da noi idei legate de frumusetea pietrei naturale si posibilitatile de a lucra cu aceasta.

In cea de-a doua sectiune a catalogului veti regasi si sortimentele de pietre naturale pe care firma le are in oferta incepând din acest an. Culorile, texturile si modelele extrem de variate de marmura, granit, travertin, onix, sist si calcar pot fi consultate pentru o orientare mai usoara printre produsele firmei.

Valorile, misiunea si serviciile oferite de Algabeth Com S.R.L. constituie o parte la fel de importanta, care va pune la curent cu informatiile despre firma noastra.

Catalogul tiparit la o calitate ridicata, destinat in special clientilor, este completat si de varianta online, mai rapid accesibila si usor de consultat, pe care o puteti gasi la adresa

www.algabeth.ro/catalog-2013

Comments are closed.