Marmura neagră Avantaje, dezavantaje și modele

Soarele puternic de afară și vremea călduroasă ne lasă de înțeles că încă mai avem la dispoziție luni bune în care putem face renovări sau mici modificări ale locuinței. În articolul de astăzi, vorbim despre marmura neagră, despre avantajele și dezavantajele ei și, bineînțeles, despre ce modele sunt disponibile în cazul în care ți-am stârnit curiozitatea.

 

Avantaje

În primul rând, marmura neagră este foarte ușor de întreținut, spre deosebire de modelele mai deschise la culoare. Aceasta își schimbă pigmentul mult mai greu, chiar și în cazul în care este expusă unor condiții meteorologice nefavorabile. Un alt mare avantaj este reprezentat de faptul că oferă întregii camere un aspect rafinat și elegant, punând foarte bine în evidență mobilierul, mai ales cel de culoarea deschisă.

 

Dezavantaje

Un dezavantaj al marmurei negre îl constituite faptul că, dacă vorbim strict de placarea pereților exterior ai clădirilor, pe timpul verii poate atrage razele de soare.

 

Modele

Câteva dintre cele mai cunoscute modele sunt marmura „Petra Black” și „Nero Marquina”. În cazul în care crezi că marmura neagră nu este potrivită pentru tine, te invităm să afli mai mult despre cea albă, pe blogul www.stona.ro.

Comments are closed.