In ce loc se potriveste ce fel de piatra naturala?

Piatra naturală a fost considerată un material de construcţie premium de la „începuturile timpului”.

Nici un alt fel de material de construcţie nu a fost considerat ca fiind la fel de sofisticat, aspectuos, elegant şi longeviv ca piatra naturală.

Alegerea pietrei naturale potrivite pentru un anumit tip de construcţie poate deveni o sarcină dificilă.

Venim în ajutorul dumneavoastră cu câteva recomandări. În funcţie de proprietăţile de mai jos veţi putea alege mai uşor materialul potrivit în locul potrivit.

granit bucatarie apartament

Alegerea materialului potrivit în locul potrivit

Tipul de piatră naturală care urmează să fie folosit într-o clădire, depinde în mare măsură de locul în care urmează să îl utilizaţi.

  • Pardoselile de interior se pot amenaja cu travertin. Acesta poate fi utilizat la fel de eficient şi în exterior, dar şi pentru placările pereţilor.
  • Pentru şemineu, folosiţi ardezie. Ardezia poate fi foarte frumos folosită şi pentru blaturile de bucătărie, blaturile de masă, chiar şi pentru podele.
  • Granitul, de asemenea, se pretează bine pentru blaturile de bucătărie, blaturile de masă, chiar şi pentru podelele interioare şi exterioare.
  • Marmura a fost întotdeauna o alegere binecunoscută pentru pereţi, şeminee, blaturi, pardoseli şi chiar mobilier.

MASA GRANIT

Alegeţi cu atenţie tipul potrivit de piatra naturală, pentru că acest lucru va face diferenţa când vine vorba de designul clădirii dumneavoastră.

Comments are closed.