Gresie sau piatră naturala. Ce folosim in baie si de ce?

Te pregătiși să îți renovezi baia și nu știi ce să alegi între gresie și piatră naturală? Înseamnă că citești articolul potrivit. Astăzi, îți vom prezenta trei diferențe între cele două materiale pentru a te ajuta să iei decizia potrivită pentru casa ta

Piatra naturală rezistă mai mult timp

Toate tipurile de piatră naturală au o duritate semnificativ mai mare față de gresie, ceea ce le face să reziste o perioadă îndelungată de timp. În cazul în care piatra naturală este întreținută corespunzător, aceasta își poate păstra chiar și 30 de ani aspectul inițial, lucru pe care nu îl putem spune și despre gresie.

Piatra naturală are proprietăți termice

Indiferent de ce tip de piatră alegi, marmura, granit sau travertinul, toate au excelente proprietăți termice și păstrează foarte bine răcoarea în timpul verii și căldura în timp sezonului rece.

Piatra naturală este autentică

Foarte multe modele de gresie încearcă să imite sau să replice anumite tipuri și modele de piatră naturală. Din păcate, însă, diferența se vede cu ochii liber.

Singurul avantaj al gresiei este reprezentat de prețul accesibil. Cu toate acestea, când ai verificat ultima dată prețul la piatră naturală? Vizitează www.algabeth.ro și descoperă cu ochii tăi cât de mică este diferența.

 

Comments are closed.