Galeriile Pacea si Aeroportul International Sibiu

Sibiu este unul dintre orasele in care am avut atat lucrari de anvergura, cat si mai mici: in oricare dintre cazuri, contributia noastra la placarile de interior si exterior cu piatra naturala a lasat in urma finisaje atent alese si montate cu profesionalism, care au oferit plus valoare fiecarui spatiu in parte. In acest articol, mentionam doar doua dintre aceste lucrari facute la Sibiu: participarea la  reamenajarile Aeroportului International Sibiu, aflat la doar 5 km de oras, si la cele de reconditionare a Galeriilor Pacea, in momentul in care cladirea veche in care se afla cinematograful cu acelasi nume s-a transformat in centru comercial, in urma cu trei ani.

Sibiu

 Aeroportul Sibiu

In doar 15 minute se poate parcurge cu taxiul sau autobuzul distanta dintre Centrul Istoric si acest cochet aeroport, micut, dar mentinut in cea mai buna forma si in conditii optime. Mai multe companii aeriene internaţionale si de low-cost opereaza zboruri directe spre Bucuresti, Timisoara, München, Stuttgart, Viena sau Madrid din acest aeroport.

Lucrarile facute in incinta aeroportului si zonele aferente acesteia (nu doar terminale de pasageri, ci si spatii desemnate personalului si serviciilor) au impus pentru Algabeth Com S.R.L. folosirea celor mai atente finisaje, care sa se ridice la standardele unui aeroport international. Traficul intens a impus atat utilizarea celor mai rezistente materiale posibile, cat si finisaje atente, care sa evite accidentele.

Estetica este si ea la fel de importanta: impresia produsa asupra turistilor si calatorilor aflati in tranzit se otine atat prin reflexii si luciu, cat si printr-o corecta intretinere. Iata de ce marmura si granitul au fost materialele preferate in aceste spatii, iar finisajele au alternat intre lucios, fiamat si buciardat, in functie de utilitatea perimetrului placat.

sibiu (2) sibiu (3)

Galeriile Pacea

Cinematograful Pacea, aflat in centrul Sibiului a reprezentat mult timp pentru sibieni doar o cladire veche, care cazuse in ruina dupa perioada comunista si care avea mare nevoie de reconditionare. Reabilitarea a impus chiar lucrari de demolare partiala si realizare a unei noi structuri de rezistenta la interior.

Ne-am adus contributia abia in stadiul in care era nevoie de finisaje, cu o serie de placari cu marmura si granit, atat la interior, cat si la cateva dintre placarile de exterior. In final, s-a obtinut un spatiu ofertant in centrul vechi al Sibiului, cu iesire atat spre strada Nicolae Balcescu, cat si spre strada Cetatii. Recent, Galeriile Pacea au fost inchise, insa pozitia centrala a imobilului, iesirea spre cele doua strazi, spatiile moderne, rezistente si atragatoare, investitiile in amenajarile interioare promit sa nu lase nefolosite si sa readuca in atentia business amplasamentul, suprafata utilizabila de peste 1.500 metri patrati, pe trei nivele si finisajele de inalta calitate.

Comments are closed.