Durata de viata a unui blat de bucatarie din granit

Înainte de a cumpără un blat de bucătărie din granit, mulți dintre clienți ne-au întrebat care este durata de viață a acestora și cât de rezistente sunt. Răspunsul a fost întotdeauna același: în momentul în care blatul este montat în bucătăria ta, granitul din care este făcut are deja câteva sute bune de ani. Iar partea cea mai bună e că sunt șanse mari să mai reziste alte câteva sute.

Granitul este una dintre cele mai impresionante pietre naturale. Este rezistent la pete și zgârieturi, este incredibil de dur și are o rezistență mare la căldură. Este atât de rezistent încât poți uita de tocător și poți tăia chiar pe suprafața granitului. Lama cuțitului nu va produce zgârieturi și nici fisuri blatului.

Granitul este o piatră naturală atât de dură încât investiția pe care o faci te poate ține o viață. Dar pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să îl întreții periodic. Spre deosebire de alte pietre naturale, întreținerea granitului se face foarte simplu, datorită rezistenței de care vorbeam mai sus. Pe lângă acest aspect, culorile și texturile în care este disponibil acest material generează o aplicabilitate imensă în diferite de tipuri de construcții, atât la interior, cât și la exterior.

Pentru întreținerea pietrelor naturale, folosește produse profesionale de curățat destinate special materialului în cauză. În lipsa acestor produse, folosește doar apă caldă. De asemenea, este recomandat să utilizezi întotdeauna o lavetă moale.

Pentru detalii suplimentare despre această piatră naturală, consultanții noștri vă stau la dispoziție. Te așteptăm pe www.stona.ro.

Comments are closed.