Durabilitatea travertinului cand e folosit pentru podele

 

Există trei feluri diferite de pietre naturale: magmatice, sedimentare şi metamorfice. Travertinul aparţine categoriei de roci sedimentare şi este o piatră naturală luxoasă care e folosită des în amenajări. Cele mai dese utilizări sunt: pentru blatul de bucătărie, pentru faţade şi pentru podele. Mai jos vă prezentăm câteva aspecte care determină durabilitatea travertinului pentru podele:

Durabilitatea travertinului cand e folosit pentru podele
*Din travertin se pot amenaja podele pentru holuri sau pentru bucătărie, travertinul fiind un material rezistent ce nu poate fi deteriorat deloc uşor.
*Durabilitatea travertinului este comparabilă cu cea a altor pietre naturale dure, cum ar fi marmură.

Durabilitatea travertinului cand e folosit pentru podele
*Travertinul rezistă la temperaturi mari şi, în plus, este foarte durabil când vine vorba de temperaturi extreme, de fluctuaţii de la cald la frig. Travertinul este potrivit şi pentru suprafeţe unde bate soarele, dar poate rezista chiar şi la frig sau dacă stă acoperit cu zăpadă.
*Podelele din travertin sigilat sunt foarte rezistente la pătare, dacă ceva este vărsat pe suprafaţa sa. Travertinul este foarte folosit lângă piscină.
Nu în ultimul rând, ca orice piatră naturală, investiţia în podele din travertin este eficientă.

Durabilitatea travertinului cand e folosit pentru podele

 

Piatra naturală este foarte eficientă în timp, fiind foarte rezistentă. O grijă atentă poate să o menţină şi mai mult fără a fi necesare reamenajări periodice. Travertinul reprezintă tradiţia şi elegantă naturii foarte bine. Frumuseţea unei pietre naturale adusă în casă ta nu poate fi niciodată contestată.

Algabeth a înfiinţat acum prin divizia sa de retail magazinul online: www.stona.ro
Intră acum şi vizitează gamă foarte variată de piatra naturală disponibilă la comandă online, cu livrare rapidă oriunde în ţară. Dacă încă nu te-ai hotărât, aşteptăm să ne contactezi, o echipă întreagă e gata să îţi ofere inspiraţie pentru amenajarea spaţiului tău.
www.stona.ro

Comments are closed.