Decorează interior și exterior folosind pietre naturale

Spre deosebire de alte materiale, pietrele naturale pot fi folosite într-o varietate de feluri și în foarte multe locuri. De la construcția unei terase în curtea din spatele casei, până la decorarea băii sau redecorarea camerei de zi cu accesorii create integral din piatră, acest material se dovedește a fi alegerea perfectă.

În articolul de astăzi, îți vom prezenta patru modalități prin care, folosind piatră naturală, poți crea un ambient mai spațios și mai aerisit. Aceste trucuri sunt folosite preponderent de către designerii și arhitecți pentru a amenaja o încăpere sau o realiza o construcție care să fie cât mai plăcută din punct de vedere estetică și cât mai eficientă în ceea ce privește utilizarea spațiului.

În primul rând, pentru a induce cât mai bine ideea de continuitate, poți folosi același material atât în interior, cât și în exterior, așa încât să nu se observe o diferență atunci când pășești pe ușă. În acest fel, întreaga structură începe să pară mai spațioasă când faci trecerea din exterior spre interior. Piatra naturală este unul dintre puținele materiale care îți permite să faci acest lucru.

Folosește liniile create la îmbinarea plăcilor de piatră pentru a pune în valoare longevitatea unei încăperi. Așază partea cea mai lungă a dalelor de piatră naturală paralel cu cea mai lungă parte a peretelui. În cazul în care camera are pereții perfect egali, folosește dale sau plăci pătrate.Decorează interior și exterior folosind pietre naturale

O altă modalitate prin care poți, literalmente, pune într-o lumină bună exteriorul casei este prin alegerea unor pietre naturale cât mai deschise la culoarea, care reflectă ușor lumina soarelui. În acest fel, în timpul zilei, casa va fi luminată de către soare făcând-o să pară mai spațioasă, dar și mai frumoasă.

În cazul în care alegi aceeași piatră atât în interior cât și în exterior, asigură-te că piatra pe care o alegi este una rezistentă și dură care face față cu brio condițiilor meteorologice din țara noastră precum ploile, înghețul, vântul, soarele puternic și diferența mare de temperatură între sezonul cald și cel rece.

Dacă îți dorești să afli mai multe despre pietrele naturale, te așteptăm în showroom-ul nostru pentru a-ți oferi un tur complet al tuturor produselor pe care le prelucrăm, creăm și comercializăm. Vizitează www.stona.ro pentru a răsfoi catalogul online.

Decorează interior și exterior folosind pietre naturale

Cel mai mare eveniment de cumpărături al anului, Black Firday, începe să-și facă simțită prezența începând cu a doua jumătate a lunii noiembrie. Anul acesta, Stona.ro, divizia de retail a Algabeth Stone Group, te așteaptă cu o serie de reduceri și discounturi semnificative pentru produsele din piatră naturală, atât în showroom, cât și în mediul online, în perioada 18-20 noiembrie 2016.

Mai e puțin până la Black Friday, așa că fii pe fază!

Comments are closed.