De ce ai alege un blat de marmură

Frumuseţea şi fiabilitatea pietrei naturale de marmură a fost admirată de secole. Marmura este un material de construcţie, o piatră uimitoare, aşa cum ne place să îi spunem noi, ce are caracteristici, calităţi deosebite. Proprietăţile sale fizice şi aspectul de neegalat a făcut ca această piatră naturală să fie folosită de la construcţii străvechi, la sculpturi până la blaturile moderne de bucătărie. Piatra iubită de artişti şi de constructori deopotrivă este folosită din ce în ce mai intens şi în casele românilor.

De ce cineva ar alege marmură când vine vorba de blatul de bucătărie? Sunt multe opţiuni şi, totuşi, marmura iese în evidenţă cu aspectul său rafinat şi suprafaţa sa fină. Marmura este des folosită pentru a decora întreaga bucătărie, dar proprietăţile sale fizice o fac un material ideal de folosit chiar şi pentru blat.

Să luăm câteva exemple:

Dacă eşti un iubitor de patiserie şi îţi place să pregăteşti prăjiturile chiar la tine acasă, ei bine blatul de marmură este alegerea cea mai potrivită. Datorită suprafeţei sale deosebit de fină şi perfectă, marmură este ideală pentru rularea aluatului. De asemenea, pe blatul de marmură poţi pune fără grijă obiecte fierbinţi. Marmura este rezistentă la căldură şi nu îţi va fi niciodată teamă că poţi arde blatul.

blat-marmura-2

Aspectul pe care marmura îl poate oferi bucătăriei şi casei tale nu poate fi egalat folosind materiale produse artificial. Aducând natura în casa ta, poţi adăuga un caracter unic şi elegant ce o va face să iasă în evidenţă prin calităţile uimitoare ale acestui tip de material produs natural.

blat-marmura-3

Dacă îţi doreşti un aspect luxos, de bogăţie fără opulenţă, atunci marmura este alegerea ideală. Uimitor este faptul că marmura va arăta din ce în ce mai bine o dată cu trecerea timpului şi, contrar aşteptărilor nu e un material scump.

blat-marmura-1

Nu e costisitoare nici întreţinerea unui blat de marmură. Marmura a dăinuit în timp şi a fost materialul de construcţie ales şi acum mii de ani. În momentele contemporane este încă una dintre cele mai bune alegeri când vine vorba de amenajare interioară, mai ales în spaţii restrânse, cum ar fi un apartament. Motivele pentru care e încă în topul preferinţelor sunt funcţionalitatea perfectă şi stilul modern pe care îl aduce în amenajări.

 

Sperăm că te-am convins să zăboveşti puţin mai mult înainte de a alege ce tip de balt să foloseşti pentru bucătăria ta.

 

Când ai nevoie de o părere în plus sau de un sfat al unui specialist, poţi apela cu încredere la noi numărul de telefon 0244 381 119 sau la adresa de email: info@algabeth.ro. De asemenea, citește săptămânal blogul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi tendințe în materie de design și construcții, care implică utilizarea pietrei naturale.

Comments are closed.