Cum sa alegi cele mai bune placi de piatra naturala pentru placarea peretilor

Nimic nu se compară, atunci când vine vorba de design pentru interior, cu un zid realizat integral din placi de piatra naturala, folosind multa creativitate. Așadar, dacă ai în plan să îți redecorezi camera de zi și să îi acoperi zidurile, trebuie să știi că ai două mari opțiuni – plăci artificiale, prefabricate și plăci realizate integral din piatra naturala.

Chiar dacă plăcile artificale, prefabricate, au un cost redus, iar instalarea lor durează mai puțin, plăcile realizate integral din piatră naturală au o durată de viață mult mai mare, iar mentenanța lor se realizează mult mai simplu și este mult mai accesibilă. Așa că pentru a înțelege mai bine caracteristicile fiecăreia dintre cele două opțiuni, ți-am pregătit acest articol folosind informații venite de la consultanții noștri.

Diferența dintre plăcile prefabricate și cele din piatra

Spre deosebire de plăcile prefabricate, plăcile de piatra naturala au în compoziția diferite pietre naturale, cum ar fi sandstone sau ardezie. Acestea sunt tăiate în diferite forme și dimensiuni, în funcție de locul în care vor fi amplasate. În general, plăcile destinate pentru interior nu sunt mai groase de 3 cm, iar cele destinate pentru exterior, au grosimea între 3 și 5 cm.

Tipuri de plăci de piatra naturala

Plăcila de piatră naturală sunt disponibile într-o gamă variată de culori, mărimi și forme. Unele dintre cele mai cunoscute plăci de granit sunt următoarele: Northeast Thinstone, Realstone Veneer și Diaz Thin Natural Stone Veneer.

Pentru a vizita aceste tipuri de plăci, dar și multe alte modele, vizitează magazinul nostru, www.stona.ro. Citește în continuare acest blog pentru a fi la curent cu cele mai noi știri și informații despre pietre naturale, design și construcții.

Comments are closed.