Cum poti folosi travertin afara

Una dintre pietrele naturale care sunt produse în izvoare calde si pesteri bogate in calcar este travertinul. Sub formă brută, acesta are găuri, canale și mici fisuri pe suprafata lui. Travertinul este diferit de calcar sau de sau marmură.

Poti utiliza dale de travertin pentru a exteriorul casei. De la piscina, la terasa, de la pereți la pavele si trepte de de scara, acestea spot transforma si infrumuseta spatiul din exteriorul casei tale.

Mai jos sunt câteva moduri in care curtea ta poate fi facuta sa arate spectaculos cu ajutorul acestei pietre.

Travertin pe marginea piscinei.

Cea mai bună calitate a travertinului folosit in jurul piscinei este ca aceasta piatra rămâne mai racoroasa chiar și în căldura toridă.

cum-poti-folosi-travertin-afara

 

Mai mult decât atât, culoarea nu va pali din cauza expunerii pentru o perioada indelungata la soare si la apa. Daca folosesti dale de travertin în jurul piscinei, vei fi protejat de orice accidente de alunecare. Prin urmare, pe langa aparitia estetica deosebita, travertinul vine si cu unele avantaje practice.

Trepte din travertin

Piatra naturala de travertin rezista foarte bine in orice condiții meteorologice, de la vremea rece pana la calduri extreme. Aspectul casei este stabilit mai intai de aspectul său exterior, asadar cu ajutorul placilor de travertin te poti asigura că acesta este unul memorabil.

cum-poti-folosi-travertin-afara

Daca vei merge pe varianta dalelor de tracertin cu finisaj mai rustic, acestea au o mai mare aderență.

Pereti acoperiti cu travertin

Odată ce terasa este completă, poti alege sa pui sau sa reamenajezi si peretii exteriori cu tracertin.

cum-poti-folosi-travertin-afara

Oamenii folosesc diferite tonuri de culoare și forme diferite pe peretii exteriori, pentru a face moderniza spatiul din afara casei.

Si un aspect estetic imbunatati, dar si calitate. Ce am putea cere mai mult?

Comments are closed.