Cum intretinem piatra naturala?

Piatra naturală este un material de-a dreptul superb. Având un număr mare de aplicări posibile, pietrele naturale trebui curățate regulat. O mare parte dintre oameni obișnuiesc să pună pietre naturale în baie și bucătărie, dar tocmai acestea sunt locurile cele mai predispuse la pete. În articolul de astăzi, îți vom prezenta două lucruri pe care trebuie să le faci constant pentru a avea grijă de materialele din casa ta.

Cum întreținem piatra naturală?

  • Curăță periodic și aplică un strat protector

Piatra naturală din casa ta trebuie să fie curățată periodic. Vestea bună este că acest lucru nu necesită mult efort. Curățarea ei și aplicarea unui strat protector este o sarcină care poate fi făcut chiar de tine, fără să ai nevoie de ajutorul unei echipe specializate. Tot ce trebuie să faci este să găsești cele mai bune produse de curățat. Folosește întotdeauna produse de o calitate superioară și asigură-te că sunt destinate tipului de piatră pe care îl deții.

  • Fii atent cu ce substanțe întră în contact

Asigură-te că eviți contactul dintre materialele foarte fierbinți și piatra ta naturală. Nu folosi niciodată agenți de curățare puternici care nu sunt destinați pietrelor naturale, deoarece poate scădea rezistența pietrei. De asemenea, evită pe cât posibil contactul cu orice fel de material abraziv, deoarece poate eroda piatra. Și încearcă să nu folosești cuțitul direct pe suprafață pietrei naturale, deoarece pot apărea zgârieturi.

Atâta timp cât vei urma aceste sugestii, piatra naturală din casa ta vă rămâne strălucitoare și rezistentă mult timp de-acum înainte.

Vizitează catalogul nostru de produse pe www.stona.ro. Îți dorim o săptămână frumoasă!

Comments are closed.