Cum integram pietrele naturale in stilul minimalist

Minimalismul este una dintre cele mai importante mișcări de design ale secolului XX. În prezent, minimalismul este considerat cel mai eficient, puternic și apreciat stil de amenajare. După cum sugerează și numele, designul minimalist are la bază principiul simplității – sunt păstrate doar minimum de elemente importante într-o formă cât mai simplă ori cât mai brută. În articolul de astăzi, îți prezentăm trei trucuri simple prin care poți integra piatra naturală într-un stil minimalist.

 

Plăci mari

Cu cât plăcile sunt mai mari, cu atât vor oferi mai multă spațialitate locuinței. Asta, desigur, dacă și camera este una pe măsură. Pentru a avea o locuință în stil minimalist, încearcă să stai departe de plăcile mici și de mozaic.

Model simplu

Alege pietre naturale cu un model simplu. Ramificațiile de dungi verticale sau orizontale, cu alte cuvinte venatura, pot face o cameră simplă să pară aglomerată. Asta, bineînțeles, dacă ne raportăm stric la stilul minimalist.

Monocromatic

Culorile reprezintă un capitol important în stilul minimalist, așa că dacă ai mai mai multe modele de piatră naturală, asigură-te că au nuanțe asemănătoare, care se potrivesc atât între ele, cât și cu restul ambientului ori mobilierului.

Descoperă cele mai noi modele de piatră naturală pe www.algabeth.ro. Te așteptăm săptămâna viitoare cu un nou articol.

Comments are closed.