Culoarea albă, eleganță asigurată

Fie că ești în căutare de idei pentru redecorarea unei băi, fie că abia acum vrei să realizezi un design nou, ia în coniderare o temă albă. Albul poate aduce în designul de interior un aspect proaspăt, elegant și exotic.

Culoarea albă, eleganță asigurată

Piatra naturală va rămâne întotdeauna un material ideal de ales când vine vorba de amenajarea unei băi. Piatra naturală ne oferă o serie de opțiuni elegante datorită calităților ei demne de luat in considerare.

Vom enumera mai jos două variante care, sperăm noi, te vor ajuta să te hotărăști cum să îți amenajezi baia:

Gresia tip pietriș.

baie-de-culoare-alba-2

Dalele de gresie tip pietriș au fost mult timp folosite în amenajarea pardoselii de baie. Acest tip de gresie este întotdeauna o opțiune frumoasă și distractivă. Pașirea într-o baie cu asemena podea este însoțita de o senzație foarte plăcută. Cine își dorește relief mai drept, poate alege modelul gresiei de tip pietriș cu un finisaj mai fin și mai plat. Acest tip de amenajare este unul dintre cele mai fascinante datorită modelelelor foarte diversificate.

Marmura

Poți opta oricând pentru marmură. Podele din marmură pot da un aspect regal băii tale. Atingerea este una dintre cele mai fine. Te vei simți ca și când ai utiliza tot timpul, la tine acasă, baia unui hotel de cinci stele. Aspectul va fi foarte rafinat.

Când ai nevoie de o părere în plus sau de un sfat al unui specialist, poţi apela cu încredere la noi numărul de telefon 0244 381 119 sau la adresa de email: info@algabeth.ro. De asemenea, citește săptămânal blogul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi tendințe în materie de design și construcții, care implică utilizarea pietrei naturale.

Comments are closed.