Blaturile de bucatarie din granit se pot topi?

Întreținerea și îngrijirea blatului de bucătărie din granit reprezintă o modalitate bună de a te asigura că piatra își păstrează cea mai bună formă. Cu toate acestea, mulți oameni se tem să pună chiar și o tigaie fierbinte pe blaturile de bucătărie din granit, din simplu motiv că ar putea arde piatra sau că ar distruge aspectul pe care îl are în prezent. Va fi o ușurare pentru tine să știi că această îngrijorare este neîntemeiată.


Granitul natural nu se aprinde. Acest lucru se datorează faptului că granitul, atunci când este scos din pământ, este supus unei cantități imense de căldură. În consecință, poate rezista la o mare cantitate de căldură fără să fie afectat.
Când piatra este prelucrată și transformată în blat din bucătărie, aceasta este din nou supusă unei călduri intense. Acest lucru înseamnă că păstrarea aspectului pietrei și asigurarea unei condiții optime nu este la fel de dificilă pe cât ai crede.
Când piatra este fabricată din produse chimice, adică artificială, riscul de a se aprinde partea de sus este foarte mare. Aceste substanțe chimice pot arde și pot provoca deteriorarea bucăților de bucătărie. Dacă folosești piatra naturală și nu orice alt substitut, poți sta fără grijă deoarece aceasta nu arde și își va păstra forma inițială mult timp de acum încolo.
Sperăm că ți-am stârnit curiozitatea despre această piatră naturală și că ți-am pus imaginația la încercare. În cazul în care vrei să faci un pas înainte și să folosești granitul în bucătăria ta, te așteptăm pe www.stona.ro pentru a-ți prezenta portofoliul complet de produse.

Comments are closed.