Asesoft Junior Algabeth

Algabeth Com S.R.L. sprijina nu doar performanta sportiva a celor mari, ci si pe aceea a copiilor, care sunt, de altfel, piatra de temeilie a viitorului sportului romanesc. Algabeth este din luna mai unul dintre principalii sponsori al Scolii de baschet Ploiesti Asesoft Junior.

Cei mici au dovedit in numeroase randuri ca sunt o echipa care merita din plin sprijinul nostru, iar la sfasitul lunii iunie CSU Asesoft Junior Algabeth ne-a demonstrat inca o data valoarea sa, prin evolutia buna la Campionatul National de Babybaschet, desfasurat la Tg. Mures.

Grupa de performanta a proiectului Asesoft Junior a incheiat pe un mai mult decat meritoriu loc 7, echipa secunda de baieti pe pozitia a 52-a, iar fetele au patruns intre cele mai bune 12 formatii din tara. Campionatul National de Babybaschet a reprezentat mai mult decat o competitie, experienta acumulata pe terenurile de baschet facandu-i pe copii sa se gandeasca deja la editia de anul viitor.

Asesoft Junior Algabeth

Obiective indeplinite

Gruparea ploiesteana a invins 3 echipe in turneu, doua dintre acestea pe tabloul destinat intrecerii masculine. CSU Asesoft Junior Algabeth 1 a bifat victorii pe linie in faza grupelor, reusind, mai apoi, sa ajunga pana in sferturile campionatului. invinsi de BC Slam Bucuresti cu 42-17, formatia din Capitala avand sa devina, ulterior, campioana intrecerii, micutii pregatiti de Elena Stan si Bianca Barbu au primit toate laudele organizatorilor, precum si ale lui Ionut Urzeala, managerul proiectului Asesoft Junior. „Grupa valorica 1 a avut drept obiectiv calificarea in optimi, clasarea pe locul 7 reprezentand cea mai buna performanta a unei echipe ploiestene la aceasta categorie de varsta. Suntem multumiti de evolutia baietilor de la ambele echipe, dar si de cea a fetelor, care s-au autodepasit la Tg. Mures. Per ansamblu, a fost un turneu mai mult decat reusit, am punctat nu doar pe terenul de baschet, unde toate cele trei echipe si-au indeplinit obiectivele, ci si la capitolul imagine, gratie partenerior nostri de incredere de la Algabeth. Pentru editia din 2014, ne dorim o clasare pe podium cu grupa de performanta”.

Algabeth Com S.R.L. a fost infiintata in 1997, ca firma cu capital mixt, comercializand piatra naturala pentru constructii, in special marmura, granit, travertin, calcar, ardezie și onix. A reușit sa se impuna pe piata romaneasca atat prin produsele de calitate, cat și prin servicii ce au urmarit incontinuu sa se plieze pe cererile clientilor, pe nevoile lor, pe feedback-ul primit de la parteneri, arhitecti și beneficiari directi. Compania Algabeth Com S.R.L. a realizat in 2012 o cifra de afaceri de aproape 26 milioane ron, detine cel mai mare depozit de piatra naturala din tara și este cunoscuta mai ales datorita realizarii unei serii de lucrari publice in toata tara, pe baza materialelor de constructie de calitate. Pasaje urbane, trase pietonale, drumuri, dar și spatii comerciale sau rezidentiale fac parte din amplul portofoliu Algabeth Com S.R.L..

Comments are closed.