Am relansat site-ul companiei!

Acum la adresa algabeth.ro ne gasiti intr-o forma mult mai usor de citit si mai intuitiva, cu mai multe articole si informatii utile pentru toti utilizatorii.

Fie ca sunteti arhitect, constructor, antreprenor sau utilizator final al produselor noastre, ne dorim sa va oferim in egala masura informatii, un mediu interactiv de comunicare, precum si tot sprijinul de care aveti nevoie in activitatea dumneavoastra.

Urmariti in fiecare saptamana articole noi despre piatra naturala, despre constructii, arhitectura, despre materialele noastre si lucrarile pe care le-am realizat sau le-am sprijinit. Beneficiati de abonamentele si noutatile pe care le vom anunta periodic pe site, urmariti aparitia celor mai noi produse din stoc si a catalogului de materiale pe 2013 si contactati-ne daca va putem ajuta sa imbunatatiti calitatea serviciilor oferite la randul vostru.

Iar daca aveti intrebari, comentarii, sugestii sau actiuni pe care vreti sa le faceti cunoscute, va asteptam si pe pagina noastra de facebook, facebook.com/algabeth.ro, pentru a discuta impreuna intr-un cadru prietenos despre aplicatii ale pietrei naturale, proiecte, solutii, servicii, dar si despre fotbal sau munca depusa in orice domeniu pentru a deveni un bun profesionist.

Comments are closed.