Algabeth participa la Black Friday 2016

Cel mai are eveniment de cumpărături al anului începe să-și facă simțită prezența începând cu a doua jumătate a lunii noiembrie.

Anul acesta, prin divizia noastră de retail Stona.ro, am pregătit reduceri semnificative la piatră naturală.

 

Ne-am propus să oferim acces facil către aceste produse, cândva destul de greu de obținut, tuturor persoanelor care isi doresc ca acest tip de materiale sa faca parte din designul casei lor. Prețurile convenabile vin la pachet alături de calitate și durabilitate pentru că ne dorim ca piatra naturala sa fie cat mai prezenta si in casele românilor.

 

Algabeth Stone Group, te așteaptă cu o serie de reduceri și discounturi semnificative pentru produsele din piatră naturală, atât în showroom, cât și în mediul online, pe Stona, în perioada 18-20 noiembrie 2016.

 

Avem o experiență de peste 19 ani în domeniu, si suntem unul dintre cei mai mari furnizori de piatră naturală, cu cel mai ridicat stoc disponibil în România, deținând nu mai puțin de 6 cariere în întreaga lume și peste 15 cariere în cooperare exclusivă, cu export în peste 80 de țări.

 

Timp de trei zile, mare parte din cele 500 de modele de piatră naturală disponilbile in stoc precum: granit, marmură, calcar, travertin, sist, ardezie, sandstone, cuartit sau onix vor beneficia de reduceri masive și îți vor veni în ajutor pentru a da viață tuturor ideilor tale de amenajare.

 

Răsfoiește online portofoliul complet al produselor din piatră naturală, pe www.stona.ro

 

Pe lângă estetica excelentă, piatra naturală este cunoscută pentru durabilitatea excepțională, dar și pentru paleta largă de culori, modele și texturi care te vor ajuta să personalizezi orice tip de construcție și să-ți exprimi stilul prin intermediul ei.

 

Consultanții noștri îți stau la dispozitie la numarul de telefon: 0344 255 730

 

Mai e puțin până la Black Friday, așa că fii pe fază!

 

Comments are closed.