Acoperirea podelelor cu marmura

Eleganță, stil, rafinament și, cel mai important, naturalețe – acestea sunt principalele calități care ne vin în minte atunci când ne gândim la marmură. Marmura este una dintre cele mai bine cotate pietre naturale, în ceea ce privește estetica, funcționalitatea și raportul calitate-preț.

 

Cunoscută pentru gama largă de modele, texturi și dimensiuni, marmura se poate potrivi ușor oricărui proiect și îi poate oferi o nota de eleganță și un stil aparte, transformând ambientul într-unul mult mai plăcut.

Acoperirea podelelor cu marmură se practică de secole. Un număr mare de capodopere arhitecturale din Antichitate au podeaua acoperită cu marmură, ceea ce le-a oferit de-a lungul timpului un aspect îngrijit și elegant.

În continuare îți vom oferi trei motive pentru care ar trebui să aduci marmura în casa ta.

Schimbă radical aspectul casei tale

Așa cum am spus mai sus, podelele din marmură, în combinație cu mobilierul potrivit, vor oferi casei tale un asect cu adevărat aparte. Eleganța și bunul-gust vor fi la ele acasă. Sau mai bine spus, la tine acasă.

Luminează încăperea

Marmura face parte dintre pietrele naturale cu transluciditate mare și reflexie puternică. După ce va fi montată, aceasta va reflecta razele soarelui în interior și îți va umple camera de lumină.

Este eco-friendy

Atât materialul în sine, cât și întreg procesul de extracție al pietrelor naturale, sunt eco-friendly. Costurile de extragere ale produselor din piatră naturală neprelucrată sunt mai mici decât fabricarea artificială a produselor.

Dacă ți-am stârnit interestul cu privire la acest produs, te așteptăm în showroom sau pe www.stona.ro pentru a-ți prezenta toate modelele de marmură cu care îți poți placa podelele. Urmărește blogul Stona pentru a fi la current cu noutățile din industria pietrei natural.

Comments are closed.