5 Trucuri pentru o baie mai eleganta cu un spatiu restrans

Când vine vorba de amenajarea unei băi, majoritatea cred că eleganța este oferită de spațialitate și că o baie spațioasă înseamnă și o baie elegantă. Fals, dacă e să analizăm ce spun designerii internaționali despre cum putem obține un loc elegant, chiar și atunci când avem la dispoziție doar un spațiu restrâns. Eleganța unui spațiu nu este oferită de dimensiunea lui, ci de materialele pe care le folosim pentru construcția lui. În articolul de astăzi, îți vom prezenta patru trucuri simple prin care îți poți transforma baia într-un adevărat exemplu al eleganței.

 

Înlocuiește geamurile din plastic cu sticlă

Ușor de curățat și ușor de instalat, sticla va oferi băii tale un aspecte modern și foarte elegant. Optează pentru sticlă pentru construcția unei cabine de duș și încearcă să stai cât mai departe de plasticul transparent.

 

Înlocuiește mobilierul din PAL cu lemn masiv

Într-adevăr, mobilierul din lemn masiv este destul de greu de găsit, iar diferența de preț se poate vedea cu ochiul liber. Cu toate acestea, în cazul în care îți dorești o baie elegantă în adevăratul sens al cuvântului, e un pas pe care trebuie să-l faci.

 

Înlocuiește gresia și faianță cu piatră naturală

Fie că e vorba de podea sau de pereți, înlocuiește gresia și faianța cu marmura, granit, onix sau travertin. Pietrele naturale au foarte multe calități, iar aspectul este unul așa cum ți-ai dorit mereu.

 

Înlocuiește blatul de PAL cu unul din piatră naturală

Blaturile de piatră naturală nu doar că oferă băii tale un aspecte elegant, ci unul chiar luxos. Asortează nuanța blatului cu nuanțele dominante ale mobilierului din bucătăria ta, iar rezultatul va fi unul pe măsura așteptărilor.

 

Te așteptăm și săptămâna viitoare cu și mai multe noutăți despre pietrele naturale. Caută cele mai noi modele pe www.algabeth.ro.

 

 

Comments are closed.