5 locuri in care poti folosi travertin lustruit

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar, ce poate avea o culoare gălbuie până la brună. În general, travertinul are o suprafață poroasă. Cu toate acestea, dacă se închid porii cu praf de ciment, prin șlefuire și lustruire travertinul capătă o suprafață la fel de fină ca și marmura.

În articolul de astăzi ți-am pregătit o listă de 5 locuri și totodată idei despre cum poți folosi acest tip de travertin.

În piscină

Folosește travertinul lucios doar pentru a placa fundul piscinei, nu și zona din preajma acesteia, asta deoarece travertinul lucios poate deveni alunecos.Te așteptăm și săptămâna viitoare pe blogul Algabeth.

Alei și poteci

Principalul motiv pentru care este o idee bună să folosești travertinul lucios pentru alei și poteci este reprezentat de faptul că, fiind lucios, reflectă foarte bine atât lumina naturală, cât și lumina artificială, iar în timpul nopții aleea va fi mult mai vizibilă.

Dormitor

Travertinul lucios este foarte potrivit pentru dormitoarele mari, iar efectul este și mai special în momentul în care este combinat cu diverse elemente din sticlă și cu mobilier din lemn masiv.

În fața garajului

Atunci când vine vorba de ales tipul de piatră naturală pentru porțiunea din fața garajului. Pe lângă funcționalitate, acesta cu siguranță va pune într-o lumină bună orice fel de autoturism.

Camera de zi

O casă spațioasă are nevoie de o cameră de zi pe măsură, iar travertinul lucios reprezintă una dintre cele mai bune alegeri. Cu toate acestea, nu uita să folosești covorașe în zonele în care există un tranzit foarte mare, pentru a evita zgârieturile.

 

Comments are closed.