4 Trucuri pentru a face o incapere sa para mai spatioasa

Decorarea unui spațiu mic este foarte asemănătoare cu decorarea unei scene de teatru. Fiecare detaliu contează și fiecare element are un anumit scop. De la dimensiunea și capacitatea de stocare a dulapurilor și până la selectarea unei palete cromatice, fiecare detaliu este important în felul lui și fiecare are un aport în spațiozitatea camerei și a căminului tău.

Așadar, dacă locuiești într-un apartament tip studio sau într-o casă mică și ești în căutarea unor noi metode prin care să îți faci camerele să pară mai spațioase, acest articol îți va veni în ajutor, deoarece vei descoperi 4 trucuri diferite prin care poți face orice spațiu să pară mai mare.

1. Alege inteligent dimensiunea plăcilor

După cum probabil deja știi, pietrele naturale vin în diferite forme și dimensiuni. Atunci când selectezi dimensiunea unei plăci, optează pentru plăci mai mari, atât în lungime, cât și în lățime. Orice placă mai mică de 6 cm va face încăperea să arate aglomerată. Așadar, alege mereu plăcile mari, deoarece, fiind un număr mai mic de plăci, implicit vor fi și mai puține îmbinări, iar imaginea de ansamblu la va fi îmbunătățită considerabil.

2. Acordă atenție modului în care sunt așezate pietrele

Acest lucru se aplică pentru toate tipurile de podele, inclusiv pentru podelele din lemn masiv, plăcile din porțelan și plăcile de piatră naturală. Pentru a face o cameră să pară mai spațioasă, întotdeauna așază plăcile într-un model orientat pe diagonală.

3. Nu te feri de nuanțele închise

Există un mit conform căruia nuanțele închise fac încăperile să arate aglomerate și înguste. Adevărul este că, atunci când este folosit în mod corespunzător și combinat cu nuanțe deschise și strălucitoare, plăcile de nuanță închisă pot face camera să arate foarte spațioasă. Atunci când folosești granit sau marmură închise la culaore, asigură-te că pereții au un ton răcoros.

4. Fii consecvent

Chiar dacă este o idee bună ca fiecare cameră să aibă propria culoare a pereților, acest lucru nu se aplică și atunci când este vorba de podea. Încearcă să folosești același tip de material, model și culoare pentru toate camerele din casa ta.

Folosește aceste 4 trucuri simple pentru a transforma casa ta într-una mult mai spațioasă.

Pentru a cumpăra pietre naturale de diferite culori, mărimi și modele, te invităm pe www.stona.ro

Comments are closed.