4 Decoratiuni din piatra naturala pentru curtea din spate

Te-ai mutat de curând la casă și ești în căutare de idei pentru amenajarea curții? Înseamnă că ești în locul potrivit. În articolul de astăzi îți prezentăm patru decorațiuni pe care le poți folosi în același timp și care vor rezista foarte mult timp, indiferent de condițiile meteorologice.

Bancă din granit

Cine a încercat o bancă din granit deja știe cât de răcoroasă poate fi în zilele toride de vară. Pe lângă acest beneficiu, banca din granit va oferi curții tale un aspect natural și elegant. Băncile sunt de mai multe feluri, așa că alege una care să se potrivească foarte bine cu stilul casei tale.

Ghivece din travertin

Dintre toate decorațiunile prezentate astăzi, ghiveciul din travertin este cel mai accesibil și cel mai ușor de procurat. Chiar dacă investiția este mică, efectele pozitive se văd cu ochiul liber. Ghivecele vor oferii curții tale un aspect mediteraneean și unic.

Statuie din marmură

Statuile din marmură sunt foarte potrivite pentru casele impunătoare care au o curte și o grădină pe măsură. Pentru un aspect plăcut, alege întotdeauna o statuie din marmură originală, în detrimentul unei copii fidele ale unei statui celebre.

Fântână arteziană din granit

Ultima decorațiune, dar cu siguranță nu cea din urmă, este fântâna arteziană. La fel ca în cazul decorațiunilor prezentate anterior, posibilitățile sunt nelimitate. Tot ce trebuie să faci este să îți iei suficient timp pentru a o găsi pe cea care se potrivește cel mai bine cu stilul casei tale.

Te așteptăm și săptămâna viitoare pe blogul nostru. Dacă vrei să afli și mai multe informații despre pietrele naturale, te invităm să citești săptămânal și blogul Stona. Săptămână frumoasă!

Comments are closed.