4 Avantaje ale amenajării piscinei cu piatră naturală

În ultimii ani, pavelele de piatră naturală au devenit tot mai populare pentru amenajarea piscinelor. În articolul de astăzi, îți prezentăm succint avantajele pe care acestea le oferă și, totodată, motivele pentru care ele au devenit preferatele arhitecților și ale designerilor.

 

 

Rezistență la alunecare

Una dintre caracteristicile principale ale pietrei naturale folosite pentru piscină este siguranța pe care o oferă. Majoritatea au suprafața poroasă și nu permit alunecarea, chiar și atunci când sunt umede.

Eleganță

Pavelele oferă un aspect estetic plăcut indiferent de locul în care sunt instalate. Cu toate acestea, atunci când e vorba de piscină, efectul este unul cu adevărat superb.

Accesabilitate

În urmă nu cu mult timp, era o adevărată provocare să găsești un model specific de piatră. Astăzi, poți naviga printre sute de modele diferite, iar dacă îți dorești unul dintre ele, în câteva zile îl poți avea acasă.

Întreținere ușoară

Pavelele pentru piscină sunt ușor de reparat. Tot ce trebuie să faci este să scoți placa sau pavela care s-a deteriorat și să o înlocuiești cu una nouă, ceea ce le face să fie și foarte rentabile.

Cele mai potrivite materiale pentru amenajarea piscinei cu piatră naturală sunt travertinul, granitul și sandstone-ul. Descoperă cele mai noi modele pe www.stona.ro.

Comments are closed.